Houtskool barbecue
Producteigenschappen
Omschrijving
Bereid de heerlijkste sateetjes, hamburgers of speklappen met de authentieke houtskoolsmaak op onze houtskool barbecue’s.
Ga je voor houtskool of briketten? De keuze tussen deze twee hangt af van wat en hoe je wilt bereiden. Terwijl briketten een goede keuze zijn als je voor low & slow gaat kun je met houtskool o.a. perfect dunnere stukken vlees op hogere temperaturen bereiden.
De BBQ wordt geleverd exclusief kolen maar uiteraard kunnen wij deze wel meeleveren.
Als regel kun je zeggen dat je houtskool gebruikt bij een open barbecue, dus een barbecue zonder deksel. Houtskool bereikt namelijk een hogere temperatuur en brandt sneller. Omdat bij een open barbecue een groot deel van de warmte ontsnapt is het dus van belang dat je snel een hoge temperatuur bereikt.
Extra Productopties
Hulp bij op- en afbouw door Roos Springkussens (10)
€ 10,00